Valborg

Tänk att det redan är maj..och ingen är lyckligare än jag att få städa bort vintern : ) min lilla vän sover så sött i väntan på en låång kväll, vi får besök av mormor ikväll och då ska vi äta hembakad pizza och sen gå till brasan.
Jag önskar er en riktigt fin valborg


Nya utmaningar

För en tid sedan så skrev jag att jag har ett litet projekt på gång, idag blev det klart att jag ska få göra en hemsida till en inredningsbutik, närmare bestämt min favoritbutik som jag brukar tipsa om här ibland : )
det är verkligen jättekul och spännande att få prova något helt nytt, för det här är verkligen något helt nytt för mig jag har inte gått någon utbildning i webbdesign utan är helt grön men eftersom jag har lärt mig att koda i html så kan jag iallafall grunderna sen är det bara att släppa loss kreativiteten och det är ju hur kul som helst..

Idag fick jag också välbehövlig massage och akupunktur och det behövdes verkligen för jag är helt öm i nacken och kan knappt vrida huvudet så det får nog räcka för idag, jag önskar er alla en fin onsdag.

Outdoor



Bild:cult


Det vart visst lite tyst här för jag städar ut vintern för fullt, har kommit i en riktig utrensnings fas, vinterkläder ska packas ner och nya gardiner ska upp, jag har putsat fönster och dammat så mycket så jag är helt slut.
Så nu tar jag en välbehövlig paus och lämnar ett livstecken här : )

Igår var en helt underbar dag så soligt och härligt. det blev fika med fina maria på åhlèns terassen och nya nike sneakers till gio.
Jag tittade in på cult som nu lanserar sin ute kollektion som heter Outdoor med bla stora utekrukor, som skulle passa perfekt med mitt olivträd, om jag nu får något liv i det : ( snygga var dom iallafall, här är ett smakprov.
nej nu är det dax att fortsätta med storstädningen här hemma innan jag hämtar min lilla vän från skolan.


Grill premiär



Idag inviger vi den lilla elgrillen på balkongen det är hög tid för det nu tycker jag. lyckliga ni som har en altan att grilla på. jag saknar det något ofantligt så fort det börjar bli vår  :( men men..man får väl vara glad för att man har en balkong iallafall. nu ska jag bara fundera ut vad jag ska grilla ikväll, min liten vill ha kyckling klubba så jag får väl vara honom till lags : ) vad har ni helst på grillen? alltid kul att höra och inspireras.
Trevlig helg önskar vi!


Kaffepaus


Bild:sagaform

Äntligen fredag och sol :) min lilla vän slutar tidigt idag och jag har lovat att ta bort stödhjulen på cykeln och inhandla en ny cykelhjälm sen ska det cyklas.

Såg den här underbara muggen igår den kommer från sagaform och är i porslin, så mycket kaffe som jag dricker nu när jag sitter framför datorn så skulle det behövas en sån hihi..
ha en fin fredag!

april april..



Vilket aprilväder..Ska nog försöka att ta mig till äntligen hemma mässan i helgen som går av stapeln idag. Antar att man får lite vårkänsla där iallafall. Nu är det plugga som gäller här, ha en bra dag


Kreativt kaos


Bild: Cult design

Jag har ett projekt på gång som slukar all min tid just nu, vad det är kommer jag att komma till senare. Jag tänkte passa på att tipsa om en hem och inredningsbutik i södertälje som heter svea som just nu har Rea på delar av sitt cult sortiment, det fanns en massa fint så om ni har vägarna förbi så är det värt ett besök.











Lördags fika


Bild:muffinsfabriken

Till lördagsfikat idag bakade vi chokladmuffins men det är så svårt att få dom så där stora och härliga som på kafè provade att ha lite bikarbonat i och då blev dom iallafall stora men inte så saftiga :( om det är nån där ute som vill dela med sig av ett bra recept så tar jag gärna emot det :)

Idag har jag också jagat runt efter mina favorit ansiktsprodukter från exuviance men butiken var så klart stängd..jag har andvänt deras produkter en längre tid, jag har väldigt känslig hy så deras produkter har varit skonsamma och bra, men sen såg jag ett erbjudande på en relativt ny produkt formula 10.0.6 som är biologiskt och bra för problemhy så jag provade både peelingen och ansiktskrämen och resultatet blev en narig och extremt torr hy så jag skulle inte rekommendera dessa produkter för känslig hy däremot kan det säkert fungera om man har fet hy. så jag kommer att fortsätta andvända exuviance och aldrig mera vara otrogen igen : (

Trevlig lördag önskar jag er alla!

Relax friday



Bild:plaza interiör

Idag har jag planerat för en riktigt skön relax kväll, för en tid sedan så gjorde jag ju en detox kur och nu känns det verkligen som om en uppföljning behövs, så yoga står på schemat sen ett härligt varmt bad med ansiktsmask och hårinpackning ååh jag längtar redan, men först blir det såklart fredagsmys med popcorn och film.

Skulle inte ha något emot att glida ner i det här fina badkaret istället för det tråkiga vanliga som jag har, men man får väl blunda och låtsas ;)



Glass premiär



igår åt vi den första premiär glassen, min favorit är magnum white och gio provade den nya gitarr glassen..om inte det är ett vårtecken så säg..vi satt hela eftermiddagen på balkongen i solen.
snart är det dags för mig att åka och storhandla så på återseende så länge.



Stolt mamma



Nu visas reklamfilmen som gio är med i, mitt i allt spelande så skrek plötsligt min lilla vän" men mamma där är ju jag" mitt lilla hjärta är den glada lilla killen på cykeln med den konstiga mössan : ) enjoy

Pasta med pumpafrön




För några veckor sedan så blev vi bjudna av vänner på den här underbart goda och lättlagade pasta rätten som jag nu tänker dela med mig av, det är vad vi kommer att äta ikväll. denna måste prövas..

receptet är för 4 personer

400 g spagetti
2 dl rostade pumpafrön
2 vitlöksklyftor
1/2 dl olivolja
1 kruka basilika
100 g grovriven parmesan
1 tsk salt
grovmalen svartpeppar

Stek pumpafrön och vitlök i olja, låt spagettin rinna av i durkslag, blanda spagettin med frön och vitlök, blanda i basilika och parmesan, salta och peppra, klart!

Saturday




Idag är det en hemma lördag som gäller, vi får snart besök av min bror och hans döttrar. I kväll kommer jag att sitta fastklistrad framför tvn för tv4 visar djävulen bär prada ikväll. ingen jättebra film men mycket fina outfits att titta på och meryl streep är ju såklart lysande. ha en fin lördag



Fredags funderingar


Bild:Modefeber

Grått och tråkigt väder ute igen..just nu längtar jag bara efter att få slänga på mina converse och hänga undan dunjackan för i år.

I morse skulle jag ha besökt tandläkaren, men när jag skulle boka en akuttid så ansåg tanten som för övrigt var ganska otrevlig att det inte var så akut så jag fick snällt vänta på en vanlig tid som tar flera veckor.. jag har tappat en fyllning i en rotfylld tand som nu värker och lägg till att jag har haft en huvudvärk i flera dagar så anser nog jag att det är akut.. jag har så svårt att förstå varför människor som jobbar med service måste vara otrevliga i telefon, jag har själv jobbat med service och skulle aldrig drömma om att ta ut mitt dåliga humör över en kund, nää skaffa ett annat jobb isåfall anser jag punkt. så nu fick jag ventilera lite :)

Nu är det fredag och fredagsmys ska vi ha, det blir tacos idag och ett glas vin till mamma :) ha en trevlig fredag

Balkongdrömmar


Bild:ikea

Nu är jag sugen på att fixa ordning på balkongen, mest av allt så skulle jag såklart vilja ha en liten trädgård med altan men man får göra det bästa av det lilla..lite nya balkongmöbler behöver iallafall införskaffas, dom här fina heter blankö och kommer från ikea

Jag skulle också vilja ha ett litet träd som skydd för solen, jag har ett olivträd redan som just nu står i hallen och ser hemskt ut, den har tappat nästan alla blad så jag är osäker på om det kommer att ta sig. men ett träd typ som silverpäron skulle vara trevligt.



Sol och bak




Eftersom det var lite finare väder idag så passade vi på att gå en promenad, jag tänkte ta ut gios cykel men eftersom stödhjulen fortfarande satt kvar så får det bli en annan dag, vi gick hem och bakade bullar istället :) och nu har vi ätit så många att vi inte orkar röra oss, men gott var det :)




Påsklov!



Nu är det en hel veckas påsklov för min lilla vän och här är hans dyrbaraste ägodel, För pengarna han fick för reklamfilmen köpte han en nintendo ds så lyckan är total :) påsken har varit jättebra med god mat hos kära vänner och familj och en massa godis.

får bara hoppas att den här snön som damp ner var den sista för nu kan väl våren komma, vi fick ju iallafall försmak i helgen, senast igår så satt jag länge i solen på balkongen och njöt, konstigt är det när vädret bara vänder så där??

Glad påsk!


En riktigt glad påsk önskar jag er alla, nu tar jag lite påskledigt här ifrån ett tag men vi syns snart igen :)

RSS 2.0