Påsk inspiration

Bild:village

Det har visst varit lite tyst här, blogginspirationen har inte varit på topp. Idag har jag strosat runt på stan med en kär vän och köpte med mig en bukett tulpaner, så det känns som lite påskstämning iallafall, har så svårt med det där med pynt hittar liksom inte någonting som passar, men det får väl räcka med en trollhassel med lite glasägg :) hittade lite fint på village men jag har lite svårt när det kommer till färger, ja jag vet det är jätte konstigt men jag har försökt tro mig..men det är liksom inte för mig, det jag kan sträcka mig till är grönt som är jättefint till våren. Vad har ni för påskpynt hemma?
Imorgon är det dags för gio att spela in en reklamfilm, kameran följer med så jag ska lägga upp bilder senare hoppas bara det blir fint väder :)




Saturday pics




Bild:glamour

Jag inspireras av zaras vårkollektion just nu, just nu står ett par beiga harembyxor på önskelistan, gärna i sällskap av dom snygga platåsandalerna.

Saturday

Det blev en lång sovmorgon imorse följt av en ännu längre frukost med amerikanska pannkakor med blåbär och lönnsirap, mums för det var så grått och tråkigt ute idag, nu sitter jag här med Alicia keys i lurarna och bara njuter, det senaste albumet är utomordentligt bra enligt mig..

Igår hade jag lite tid för mig själv, gio hämtades upp av morfar, och mamma åkte till stan och träffade upp en fin vän på sushilunch och en härlig promenad i vår vackra huvudstad.

Grattis också till en annan vän som fick en liten bebis idag, välkommen till världen lilla Liam :)

Våffeldagen



Bild:arla

Jag älskar våfflor så idag ska det ätas många :) hittade en sida som hade massor med recept med det passande namnet våfflor.se

Tidigare skrev jag om att gio eventuellt skulle bli fotad för ett reklamjobb och idag ringde dom och bokade honom, gud vad spännande och jag är säker på att han kommer vara jätte duktig:)
nu ska jag hämta honom från skolan, idag har dom haft utflykt till konserthuset så vi gick upp tidigt och packade massäck, jag kommer själv så väl ihåg hur spännande man tyckte det var att åka på utflykt. ha en trevlig våffeldag

Släck för miljön


Vårtecken


Kan det bli vår nu då, eller får vi en omgång snö till? man vet aldrig med det här vädret, idag var det iallafall helt underbart att få känna solen i ansiktet när jag gick till skolan och lämnade min lilla vän. men andra inte riktigt mysiga vårtecken börjar komma upp genom snön, hundbajset, fy vad äckligt det är.

Nu ska jag snart på akupunktur och massage, och det är välbehövligt för det blev ju ingen förra veckan..
ha en trevlig onsdag

Datastrul




Bild:isaform

Vad tror ni hände igår då? efter att äntligen ha bestämt mig för att bara plugga igår så slutade mitt internet att fungera, aargg..ringde support utan framgång och efter att ha gjort en systemåterställning så fungerade det tillsist,men hela kvällen gick åt till att installera om alla program. Så var det med det, varför kan inte bara saker fungera??

isaform har så härliga tryck, dom här tyckte jag mycket om, jag är inte så mycket för färger i inredning men en riktigt färggrann tavla ovanför mitt matbord skulle jag vilja ha.

Sunday

snöö snöö  snöö när ska det ta slut..var är våren?? igår var det en trevlig tjejkväll med god mat och vin, det är alldeles för sällan nu mera, men det är otroligt mysigt att bara sitta hemma i mysbyxor och prata över ett glas vin och inte alltid behöva gå ut efter. inte för att det blir så ofta heller :) gio fick vara med mormor och morfar så han var rätt nöjd ändå. imorgon har jag en sushi lunch att se fram emot, sen är det plugga som gäller,nu ska jag titta på brothers and sisters sen är det  natti natti

Mer vårinspiration


Bild:lånad från plaza

nu har vi kommit hem från stan, det blev både fika och mac donalds, håret blev lite kortare med lugg, skönt med en uppfräshning, funderar på att bli lite ljusare nu också till våren. Man blir så inspirerad av att se alla härliga vårkläder och jag vill köpa allt..men det blev bara en tunn fin oversizad t shirt och ett par solglasögon. nu är det fredagsmys och kyckingklubbor med ris är beställt här hemma..

Ser ljuset igen

Veckorna flyger verkligen fram, gio är på bättringsvägen och jag också, men jag är så otroligt trött, det känns som om jag inte gör något annat än att sova. men nu har jag äntligen lyckats göra en dropdown meny, den blev inte riktigt som jag tänkt mig men den får duga så länge, gå gärna in och kika så ni får veta lite vem jag är. lämna gärna ett spår också så jag vet lite om er med. jag kommer att fylla på med nätbutiker efter hand.
I somras så var gio på en agentur och tog lite bilder och igår så ringde det ett reklamföretag som var intresserade, så det kanske blir en casting nästa vecka, kul. nu ska jag åka och se om jag kan göra något åt mitt hår och sen blir det mac Donalds, ha en fin fredag

Sjukstuga

I natt har vi inte sovit många timmar, gio har vaknat och hostat flera gånger och febern har gått upp, och inte nog med det så håller jag på att bli sjuk också så idag blir det att bädda ner sig i soffan och titta på film först ut är ice age 3, hoppas ni andra får en frisk, fin dag

Lovely zara






Bild:glamour

Vårkollektionen från zara är ju helt fantastisk, hittade hur mycket fint som helst, är så shoppingsugen nu, resten av kollektionen finns på glamour

Inspiration tack!



Så var det måndag igen då, min lilla vän vaknade med halsont och lite feber så han fick vara hemma idag, själv sitter jag här bänkad framför datorn och försöker skriva en cv, jag har ju pluggat ett tag nu på distans men känner ändå att jag skulle behöva ett deltidsjobb, men det här med att skriva cv och personligt brev var ju inte så lätt, inspirationen är inte på topp, vill mycket hellre ut i den vackra vårsolen som värmer mig så skönt i ryggen, nej nu ska jag fylla på kaffekoppen och ta nya tag..

Rätt låt vann

vad kul att anna vann igår,eftersom gio har önskat sig melodifestivalskivan så finns det faktiskt musik som jag kan lyssna på också ;)

nu ska jag åka och fira mina två brorsdöttrar som nyss fyllt år, trevlig söndag

little hurt one

Det blev ingen sushi lunch för mig igår istället så fick jag hämta en liten blåslagen kille från skolan :( han  ramlade ner från en backe och slog i näsan riktigt ordentligt, aj i mitt mamma hjärta. så idag fick han vara hemma och mysa istället.

och det är sista dan idag på min detox, jag klarade det, nästan ;) jag är i mål!! och jag kan säga att så pigg och frisk har jag nog aldrig känt mig. vaknade tidigt imorse med en enorm energi,svepte den sista hälsodrinken gjorde lite yoga och sen har det stor städats..jag har tagit utrensningen till en ny dimension ;)
min hy och hår  glänser också av nytt liv, så det här kan jag verkligen rekommendera och tillsist så smakade inte kaffet så gott som jag trodde, se där :)

Granit



Bild:granit

Den här härliga inspirations bilden från granit låg i ett nyhetsbrev idag, inte helt oväntat så handlar det om mat, som är det enda jag tänker på just nu :) granit är tveklöst bäst på zink enligt mig, jag köpte ett par fina balkonglådor förra våren som jag snart ska pryda med örter av alla det slag.

För övrigt mår jag förhållandevis bra idag, ingen huvudvärk :) en härlig frukost med vanilj yougurt med blåbär och hallon, färskpressad apelsinjuice en grapefrukt men jag fuskade lite och  och drack en latte också ;) ha en fin torsdag

Detox dag två

Lite uppdatering, huvudvärk och kaffe abstinens, jag fryser hela tiden och är på dåligt humör, sockersuget är faktiskt det minsta bekymret vilket förvånar mig lite..tur att jag fick välbehövlig massage och akupunktur idag, imorgon ska tydligen vara den värsta dagen :)  men då ska jag iallafall få äta mat så en trevlig sushi lunch står på shemat,vad jag väntar

Tendenser



Bild:elle

Hittade den här bilden på elle, älskar kombinationen av romantiskt och militärgrönt, precis så här vill jag att min vårlook ska se ut, hittade faktiskt en liknande jacka på rea häromdan. för övrigt är mulberry väskan  en dröm, keep on dreaming..



Detox



Bild:arla

Nu har jag bestämt mig för att starta den här våren med en detox kur, jag börjar lite lugnt med att undvika kaffe och socker och äta stora mängder frukt och grönt, jag har laddat kylskåpet med vitamin well och bunkrat upp med nötter istället för choklad :( hur ska det gå, jag som är choklad narkoman..men jag är super laddad och det är ju bara 4 dagar. nu ska jag sätta mig på balkongen i solen en stund och bara njuta :) trevlig tisdag

Check please


Bild:modefeber

Vår i luften men vintrigt i garderoben, tänk att kunna gå så här..klassiskt och snyggt med rutigt, nu längtar jag till att kunna byta ut dunjackan mot en kavaj istället

Ord är överflödiga


It´s friday


Bild:egen

Vilken härlig fredag,solen har ju letat sig fram och på nyheterna sa dom igår att våren är på väg :) Den här bilden är tyvärr det bästa jag kan åstakomma med min digitalkamera,jag har funderat länge på att köpa en systemkamera, men eftersom mina kunskaper är oerhört begränsade så vill jag nog ha en modell för nybörjare, om det är någon som har tips så tar jag gärna emot det.Har ju hört rätt mycket  om nikon 3000 men jag antar att den inte är för nybörjare.

Igår såg vi disneys upp som var riktigt bra faktiskt, gio har redan hunnit se den 3gånger :) jag såg the ugly truth också, den var helt ok, gerald butler som också spelade i PS I love you är en favorit nu mera..nu ska vi fika sen ska vi ut i det vackra vädret, sen är det fredagsmys.

Mot ljusare tider


Bild:cult design


Dom små kuberna från cult har invaderat mitt hem, jag älskar verkligen deras enkla andvändbara design har nog det mesta hemma, men klickade in och såg dom här fina klockorna, den gröna skulle passa perfekt på mitt nattduksbord.

Äntligen så är dom tillbaka


äntligen så börjar alla säsong premiärer på kanal 5, tycker i och för sig att både greys och desperate var bättre förut, men jag sitter ändå fastklistrad framför tvn med mina trogna följeslagare ben och jerry, hihi, nu är det natti natti

Grön vår



Bild:village

Jag kom på att jag inte skrivit nånting om inredning, trots att detta ska vara en inredningsblogg :) iallafall så hittade jag denna härliga inspirationsbild hos village som tyvärr inte finns i stockholm, grönt till våren blir det iallafall

Konsten att ta det lugnt



Snön yr utanför fönstret och solen försöker titta igenom, själv sitter jag och bläddrar igenom alla sidor om resor som går,jag längtar så till sol och värme och i år blir det äntligen en resa :) det står mellan mallorca och spanien..vi får se vad det blir. långfrukost och att inte göra någonting annat än bläddra i magasin och fylla på kaffe då och då är vad jag ska göra idag, ingenting alltså :) medans min liten bygger lego för fullt, ha en trevlig tisdag

Sportlov




det har inte blivit så mycket bloggande här men nu ska det bli ändring på det. helgen praktiskt taget regnade bort, inte så roligt sportlovsväder:( iallafall så är det mysigt att ha min lilla vän hemma. vi har planerat en massa roliga saker den här veckan, det blir teater och bio och massa mysiga fikastunder. jag ska försöka göra en menylist snart med information om mig så ni vet lite vem jag är, men det här med kodning på en ny blogg visade sig inte vara så lätt ;) men det kommer inom kort jag lovar..

RSS 2.0